1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

ZBOG NAMEŠTANJA ĆE ULAZITI U SVLAČIONICE: UEFA šalje specijalne posmatrače u Srbiju!

Objavljeno: 14.04.21 u 09:45

Stižu nove informacije oko nameštenih utakmica u srpskom fudbalu.

Nakon saznanja da će se sporni duel između Železničara i Borca, kao i meč između Trajala i Jagodine ispitati, stižu nove vesti. Naime, UEFA će poslati posmatrače za utakmice za koje sumnjaju da mogu biti nameštene. Zbog pandemije izazvane korona virusom, oni će najverovatnije biti iz Srbije.

Izabrani ljudi će imati velika ovlašćenja. Kako se navodi, moći će da ulaze u svlačionice oba tima, ali i u onu predviđenu za sudije. UEFA ovim želi da poruči svima da će svaki sporan detalj meča biti analiziran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Istraga FSS-a je već odavno u toku. Koriste se informacije dobijene od UEFA, dok se još uvek prikupljaju činjenice i dokazi. Navodi se da se rade stručne analize, jedna od strane sudijske komisije, dok drugu rade treneri. Sudijska komisija bi trebalo da utvrdi da li su i koliko arbitri uticali na meč, dok će se trenerska komisija baviti ponašanjem svih aktera susreta.

0
0

1 Komentara

  1. Tako je i Stanoje namerno izgubio derbi…sastav tima i postavka za 2 pol.klasika.Ali je to sve plod dogovora Vučelića i gazde..!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter