FOTO: Twitter
in ,

LOLLOL

ZBOG NAMEŠTANJA ĆE ULAZITI U SVLAČIONICE: UEFA šalje specijalne posmatrače u Srbiju!

Stižu nove informacije oko nameštenih utakmica u srpskom fudbalu.

Nakon saznanja da će se sporni duel između Železničara i Borca, kao i meč između Trajala i Jagodine ispitati, stižu nove vesti. Naime, UEFA će poslati posmatrače za utakmice za koje sumnjaju da mogu biti nameštene. Zbog pandemije izazvane korona virusom, oni će najverovatnije biti iz Srbije.

Izabrani ljudi će imati velika ovlašćenja. Kako se navodi, moći će da ulaze u svlačionice oba tima, ali i u onu predviđenu za sudije. UEFA ovim želi da poruči svima da će svaki sporan detalj meča biti analiziran.

Istraga FSS-a je već odavno u toku. Koriste se informacije dobijene od UEFA, dok se još uvek prikupljaju činjenice i dokazi. Navodi se da se rade stručne analize, jedna od strane sudijske komisije, dok drugu rade treneri. Sudijska komisija bi trebalo da utvrdi da li su i koliko arbitri uticali na meč, dok će se trenerska komisija baviti ponašanjem svih aktera susreta.

Diskusija

Odgovorite
  1. Tako je i Stanoje namerno izgubio derbi…sastav tima i postavka za 2 pol.klasika.Ali je to sve plod dogovora Vučelića i gazde..!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVA BOGDANOVA SJAJNA PARTIJA I POBEDA ATLANTE: Bjelica gotovo da nije ni igrao! (VIDEO)

PUTOVAO SA KLUBOM NA MEČ LIGE ŠAMPIONA, PA NESTAO: Bizarne vesti koje su obišle ceo svet!