1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

HOTSPORT SAZNAJE: Evo za koje mečeve UEFA kaže da su namešteni! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.21 u 09:10

Sada je sve mnogo jasnije!

Samo dan nakon što se pojavila informacija da je UEFA pokrenula postupak o nameštanju dve utakmice u Srbiji, čini se da se zna o čemu se radi! Kako je za HotSport potvrdio izvor blizak savezu, u pitanju su dueli Železničara i Borca, kao i duel Trajala i Jagodine.

Duel odigran u Pančevu odigrao se u martu ove godine, a domaćin je odneo minimalnu pobedu na tom meču. Jedini strelac bio je Kovačević sa bele tačke.

Drugi duel na koji UEFA sumnja da je namešten odigran je takođe marta ove godine. Za razliku od onog u Pančevu, ovde se radi o ubedljivoj pobedi Trajala nad Jagodinom, 3:0.

Za oba pomenuta duela postoji osnovana sumnja da je na njima izostala regularnost. Smatra se da su poražene ekipe bile ‘saučesnici’ u izigravanju fudbalske igre.

0
0

1 Komentara

  1. Za Trajal se zna odavno.. U okrugu bili zadnji, prolecnu polusezonu imali sve pobede, sve zatvorili i izigrali tada klub koji je trebao u zonu, namestali mu sudije itd… To svi znaju, bruka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter