0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

POBEDE BAJERNA I PORTA NEDOVOLJNE ZA POLUFINALE: Taremi je postigao gol sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.21 u 23:17

Velika borba u glavnom gradu Francuske!

PSŽ je ugostio ekipu aktuelnog šampiona Evrope. Nakon pobede Francuza u Minhenu rezultatom 2:3, utakmica u Parizu je završena rezultatom 0:1.

Nemci su ostvarili trijumf, ali nisu prošli dalje. Bajernu je bila potrebna pobeda sa dva gola razlike. Nema sumnje da je šampionu Nemačke nedostajao Robert Levandovski. 

Ljubitelji fudbala su uživali u sjajnoj utakmici i velikoj borbi. Na ‘Parku Prinčeva’ su viđeni ‘vatreni’ dueli na obe strane terena.

Bavarci su došli do prednosti u finišu prvog dela igre. Reprezentativac Kameruna Maksim Čupo-Moting je savladao Navasa u 40. minutu.

Gosti su napadali do kraja utakmice, ali golman Kejlor Navas je ponovo bio na vrhunskom nivou.

Parižani u polufinalu čekaju boljeg iz duela Borusija Dortmund – Mančester Siti.

Videćemo da li će PSŽ napokon uspeti da napravi najveći uspeh u istoriji kluba i na kraju sezone dođe do titule šampiona Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI NAPADAČ PORUČUJE: ‘Ronaldo je svetska klasa, ali Lukaku je kompletniji igrač’

Porto je još jednom pokazao da nije slučajno među najboljih osam u Evropi. Čelsi je bio ‘domaćin’ u Sevilji zbog loše situacije sa COVID-19 virusom u Engleskoj.

Portugalci su slavili rezultatom 0:1, ali to nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale. Izabranici Tomasa Tuhela su u prvom duelu ostvarili pobedu rezultatom 0:2.

Jedini pogodak na meču viđen je u 94. minutu meča. Taremi je postigao fantastičan gol! Napadač je uhvatio makazice za pamćenje!

U borbi za veliko finale Čelsi će igrati sa boljim iz duela Liverpul – Real Madrid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter