3
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

STIGLA REAKCIJA IZ KRUŠEVCA: Ograđujemo se od svakog nameštanja, izbaciti one koji su to radili! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.21 u 21:42

Povodom optužbi o nameštanju, oglasili su se iz FK Trajal.

Prvo smo saznali da su pod sumnjom UEFA i FSS-a dve utakmice Prve lige Srbije. Među njima je i meč između Jagodine i Trajala, a od svega su se oštro ogradili iz kruševačkog kluba.

Fudbalski klub Trajal najoštrije osuđuje takve radnje u srpskom fudbalu, ne samo u Prvoj nego i u Superligi jer mi se nikada nismo bavili takvim nečasnim radnjama, dogovorima oko nameštanja mečeva i javno tražimo da se do detalja ispita sve u vezi te utakmice sa Jagodinom i pronađu krivci, počeo je prvi čovek kluba Vladan Gašić, a potom dodao:

Ne želimo da nas neko na ovaj način blati jer smo jedan od klubova koji se najčasnije i najpoštenije bori od samog početka a u prilog tome idu i poslednje tri utakmice gde smo osvojili samo bod od mogućih devet. Da se time bavimo mi bismo u tri meča trijumfovali i ne bismo se borili za opstanak.

Gašić uverava da svi u klubu imaju stav da se taj sporan meč što pre ispita. Takođe, naveo je da su oni tim koji igra fer i pošteno.

Svako ko je došao u Kruševac video je da smo mi jedan dobro organizovan klub, da igrači imaju sve uslove, redovna primanja, premije i sigurno je da bi im išlo u prilog da pobeđuju ali mi ne želimo da na nepošten način uzimamo bodove i nameštamo utakmice jer to nikada nismo radili niti ćemo. Svi koji sumnjaju mogu sve ovo da provere jer kod nas je sve transparentno, ali isto tako mogu da dodju u Kruševac kada Trajal igra i uvere se na licu mesta. 

Predsednik kluba se još jednom ogradio od svih ovih tvrdnji i napomenuo je da iz lige treba izbaciti sve klubove koji se bave nameštanjem.

Ovom prilikom ograđujemo se od svakog nameštanja mečeva i to najoštrije osudjujemo a od nadležnih tražimo da sve ispitaju i drastično kazne izbacivanjem iz lige sve one klubove koji se time bave. Mi odgovorno tvrdimo nikada nećemo učestvovati u tim nečasnim radnjama i ne želimo da nas stavljaju u isti koš sa klubovima koji to rade jer se od samog početka zalažemo za časnu i korektnu borbu isključivo na terenu – navodi se u zvaničnom saopštenju uprave FK Trajal.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter