0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ: ‘Metalac je dobra i stabilna ekipa! U dobroj smo formi, a ja uvek verujem u moje igrače’

Objavljeno: 12.04.21 u 15:14

Zanimljiv duel je na programu!

 

U okviru 31. kola Superlige Srbije, Radnik dočekuje ekipu Metalca. Utakmica se igra u ponedeljak od 18:00h. Pred utakmicu se oglasio trener ekipe iz Surdulice Slavoljub Đorđević.

Metalac je jedna dobra i stabilna ekipa, hoće da igraju i da rizikuju, bez lopte su jako agresivni. Igraju dobro i kući i na strani, nisu u opasnoj zoni ispadanja i mislim da nas očekuje jedna prava takmičarska utakmica. Što se nas tiče, mi smo i u dobroj formi i igramo kući.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD EMOTIVNIJI VLADIMIR PETROVIĆ PIŽON: ‘Dolazio sam na Marakanu bez ulaznice i para, redari nisu hteli da me puste! Džaju sam zavoleo slušajući prenose’

-Trenutno nam je evidentan problem sa fondom igrača, naročito sa odbramenim igračima jer na moju veliku žalost protiv Bačke nam se povredio i drugi kapiten, Predrag Đordjević. No i pored toga, ja verujem u moje momke i verujem da će ovaj izbor igrača sigurno dati sve od sebe da uz Božiju pomoć danas pobedimo – zaključio je Slavoljub Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter