0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKAD EMOTIVNIJI VLADIMIR PETROVIĆ PIŽON: ‘Dolazio sam na Marakanu bez ulaznice i para, redari nisu hteli da me puste! Džaju sam zavoleo slušajući prenose’

Objavljeno: 12.04.21 u 13:46

Zanimljiv intervju sa nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije.

Četvrta ‘Zvezdina zvezda’ Vladimir Petrović Pižon gostovao je u emisiji ‘Legende Marakane’.

Čuveni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije govorio je o danima kada je sve počelo. Popularni Pižon se prisetio prvih treninga i dolaska u redove crveno-belih. 

Govorio je o momentima kada bi se tužan vraćao kući sa stadiona, jer redari nisu hteli da ga puste na utakmicu bez ulaznice. Petrović je istakao da je oduvek sanjao samo o fudbalu i da je uživao u radio prenosima utakmica.

Marko Marković i Radoje Marković su me praktično naterali da navijam za Crvenu zvezdu. Oni su na veoma lep način opisivali Džaju, uživao sam.

Pižon je ispričao jednu zanimljivu anegdotu.

-Jedan čovek je strašno voleo, a nikada nije gledao moje utakmice. U pitanju je pokojni vladika Atanasije. Kada smo se upoznali rekao mi je da je stalno slušao radio prenose mojih utakmica. Zavoleo me je na isti način, baš onako kako sam ja zavoleo Crvenu zvezdu i Dragana Džajića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter