0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram Stefan Cikic

POVRATAK VELIKOG HEROJA: Nekadašnji igrač Zvezde ponovo na terenu nakon borbe sa leukemijom!

Objavljeno: 12.04.21 u 14:15

 Nikada ne odustaj od svojih snova!

Stefan Čikić se vratio na teren i postigao pogodak! Nekada jedan od najtalentovanijih igrača u omladinskoj školi Crvene zvezde, 2018. godine je saopštio da boluje od leukemije.

-Ljudi, Hvala svima na podršci, neverovatni ste. Da, istina je, u bolnici sam i igraću svoju utakmicu života i pobediću. Dijagnostifikovana mi je leukemija i hvala Bogu prognoze su dobre – istakao je tada mladi Čikić.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD EMOTIVNIJI VLADIMIR PETROVIĆ PIŽON: ‘Dolazio sam na Marakanu bez ulaznice i para, redari nisu hteli da me puste! Džaju sam zavoleo slušajući prenose’

Za vikend je u dresu ekipe Dinama iz Pančeva zatresao mrežu ekipe Vršca. Dinamo je izgubio rezultatom 1:2, ali Stefan je svakako pobednik.

Početkom prethodne godine pričalo se da će Stefan postati trener u mlađim kategorijama crveno-belih, ali Čikić je ipak odlučio da radi ono što najviše voli.

Stefanu želimo puno zdravlja i sreće!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter