0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

‘BIO JE PENAL!’: Kuman besan zbog suđenja u El Klasiku – ‘Zašto u Španiji nema VAR?!’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.21 u 09:37

Teško je trener Barselone podneo poraz…

Kormilar Barselone Ronald Kuman bio je ljut nakon poraza od Reala u Madridu (2:1), pre svega zbog odluka sudije.

Razočaran je Holanđanin jer njegov tim nije dobio penal u 84. minut kada je Martin Braitvajt pao u kaznenom prostoru kao pokošen iako, čini se, kontakta sa Ferlanom Mendijem praktično da i nije bilo.

– Svaki navijač Barselone mora da bude nezadovoljan ovakvim suđenjem. Ono na Brejtvajtu je bio penal. Nisam zadovoljan ni trajanjem sudijske nadoknade. Igralo se samo četiri minuta, a sam sudija je tri potrošio na zamenu uređaja na ruci. Moralo je još da se igra, rekao je Kuman.

On se potom osvrnuo na utakmicu.

– Što se samog meča tiče, nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo se popravili u nastavku, ocenio je trener Barselone i zaključio:

– Ne razumem zašto u Španiji nema VAR.

I Đerar Pike je po završetku derbija razmenio par reči sa sudijom Hezusom Manzanom, bilo je i ironičnih osmeha i jednog i drugog, a nekima je i to dovoljno da optuže glavnog sudiju da je pomogao Realu.

Da li je Barsa oštećena ili ne prosudite sami:

Uglavnom, Barselona nikada nije bila bila šampion kada je dva puta izgubila od Reala u sezoni, sada ima i bod manje od njih i Atletika, a do kraja La Lige ima još osam utakmica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter