0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

DEJAN MILOJEVIĆ: ‘U nastavku je sve funkcionisalo kako sam želeo! Idemo dalje, mi se pitamo’

Objavljeno: 08.04.21 u 22:13

Budućnost je savladala Cedevita Olimpiju!

Utakmica u Podgorici je završena pobedom domaće ekipe rezultatom 89:75. Cedevita je imala prednost na poluvremenu, ali je Budućnost bila znatno bolji rival u nastavku.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je Dejan Milojević.

Jako sam zadovoljan. Pobedili smo izuzetno kvalitetnu ekipu Cedevita Olimpije, koju sjajno vodi Jurica Golemac. Rivalu želim sve najbolje i smatram je zaslužio mesto u polufinalu. U prvom poluvremenu smo krenuli dobro, zatim smo defanzivno stali, dozvolili smo Blažiču da se razigra – rekao je trener ekipe iz Crne Gore.

PROČITAJTE JOŠ: MARINA BULJOVČIĆ ZA HOTSPORT: ‘Volela bih da gledam derbi u Buenos Ajresu! Na utakmice uvek dolazim raspoložena’

U nastavku meča je sve funkcionisalo onako kako sam želeo. Odbrana je bila odlična, a iz dobre defanzivne postavke smo stekli samopouzdanje za igru u napadu. Idemo dalje, nastavljamo borbu za pol poziciju. Mi se pitamo. Ne gledam u tuđe dvorište, ali računica je jasna. Ako dobijemo sve do kraja bićemo prvi – zaključio je Dejan Milojević.

Nakon Milojevića, oglasio se i trener Cedevita Olimpije.

-Mi smo ekipa koja u velikoj meri zavisi od igre u napadu. Na žalost, taj segment igre je funksionisao jako loše protiv Budućnosti. Imali smo isuviše malo raspoloženih igrača, imali smo loš ofanzivni dan. Odbrana i nije bila toliko loša. Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobedi, a mi nemamo vremena za tugovanje, jer nas očekuju nova iskušenja u nastojanju da stignemo do polufinala plej-ofa – zaključio je Jurica Golemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter