in ,

BORIŠA SIMANIĆ ZVANIČNO IMA NOVI KLUB: Miško Ražnatović ga uporedio sa Bobijem!

FOTO: Instagram/misko4raznatovic

Nakon mesec dana, bivši košarkaš Crvene zvezde ima novi klub.

Boriša Simanić je napustio Crvenu zvezdu 11. marta. Odmah po odlasku, pričalo se da će potpisati za ekipu Mege. On je sve vreme trenirao sa timom, a danas je saradnju ozvaničio Miško Ražnatović.

Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je vazno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine, bio u gotovo beznadežnoj situaciji, iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi, počeo je Ražnatović.

Potom je poznati menadžer napravio paralelu i istakao da je Boriša sada mlađi nego što je Boban bio u tom momentu.

Boriša Simanić, je u ovom trenutku godinu mlađi no što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Boriša, odlučio da na neki način prati put Bobana, i rešio je da karijeru nastavi u Megi, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere, napisao je Ražnatović na Instagramu.

Ovo je drugo pojačanje za ekipu Mege u kratkom vremenskom periodu. Prvo se timu priključio Dragan Milosavljević, koji na najbolji način želi da se uigra nakon teške povrede.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FINALE SUPERLIGE: Partizan slavio za izjednačenje, Vojvodina kao da je ostala bez snage! (VIDEO)

SUMA PROGOVORIO SRPSKI PRED DERBI: Nasmejao i saigrača i Grobare! (VIDEO)