0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Mega

SRPSKI REPREZENTATIVAC POTPISAO ZA MEGU: ‘Mislim da je ovo prava odluka’!

Objavljeno: 02.04.21 u 13:18

Juče je najavljeno a danas zvanično objavljeno da Dragan Milosavljević, srpski reprezentativac, karijeru nastavlja u Megi!

Kako je najavio njegov agent Miško Ražnatović, iskusni bek je potipisao ugovor sa Megom do kraja sezone i ima prava nastupa u predstojećoj Superligi Srbije.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Milosavljević je izjavio da veruje da je to prava odluka za klub i njega.

„Došao sam u Megu da se vratim košarkaški, da dođem u takmičarski ritam. Mislim da je ovo prava odluka, Mega ima odličan sistem gde se radi na razvijanju mladih igrača i ja verujem da ću uz njih uspeti da se vratim košarci, a da ću sa druge strane svojim iskustvom pomoći ekipi“, poručio je Milosavljević.

Dragan je pre mesec i po dana raskinuo ugovor sa Unikahom u kojoj nije igrao poslednjih 18 meseci jer se oporavljao od teške povrede. Sada ima priliku da se ponovo vrati u formu i da oživi svoju karijeru, a sa trenerom Mege Vladimirom Jovanovićem već je sarađivao u Partizanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter