0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

SUPERLIGA: Inđija slavila protiv Rada u borbi za opstanak, Javoru i Bačkoj po bod!

Objavljeno: 03.04.21 u 17:35

U okviru Superlige Srbije, od 14.55 su odigrane 3 utakmice.

Radnik je u jednom zanimljivom meču uspeo da savlada Zlatibor, a ponovo je zasijao Milan Makarić, najbolji strelac Superlige. Na drugoj strani, bitan meč u borbi za opstanak vodili su Inđija i Rad.

Gledali smo vrlo tvrdu utakmicu u kojoj je Inđija odnela pobedu minimalnim rezultatom. Prvo poluvreme je bilo prilično izjednačeno, ali nakon crvenog kartona za fudbalera Rada u 56. minutu, stvari su se okrenule.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Domaći su igrača više iskoristili u 63. minutu kada je Nebojša Batajić postigao gol za 1:0. Pokušavali su gosti sa Banjice da izvuku makar bod, ali nisu uspeli.

Poslednjeplasirana ekipa na tabeli, OFK Bačka išla je u goste u Ivanjicu. Uspeli su da povedu vrlo rano. Igrao se 4. minut kada je mrežu Javora zatresao Marko Pantić. Domaći su u nastavku zaigrali dosta čvršće i do izjednačenja su stigli u 76. minutu. Luka Luković je bio precizan sa bele tačke.

SVI REZULTATI:

Inđija – Rad 1:0
Javor – Bačka 1:1
Radnik – Zlatibor 2:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter