4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘SADA MOŽEMO DA UŽIVAMO U DERBIJU’: Evo šta je Stanojević poručio nakon trijumfa Partizana nad Metalcem

Objavljeno: 03.04.21 u 22:15

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević imao je razlog za zadovoljstvo nakon pobede njegove ekipe u 29. kolu protiv Metalca (3:0).

Nakon utakmice, šef struke Parnog valjka je objasnio nesvakidašnju izjavu kojom je najavio duel s timom iz Gornjeg Milanovca.

Stanojević je rekao da neće ići na večiti derbi ako njegov tim na savlada Metalac, a to je učinio u cilju podizanja svesti igračima.

– Ta izjava je bila u cilju podizanja takmičarskog duha. Hteo sam da kažem da moramo da se takmičimo, jer šta nam vredi derbi ako na ostalim utakmicama ne budemo pravi, istakao je Stanojević.

Crno-beli sada mogu da kroje planove za 164. megdan sa crveno-belima.

– Očekujem od derbija da svi uživamo. I mi i oni smo nanizali veliki broj pobeda. Vreme je da uživamo, dodao je bio Stanojević.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Metalac je u prvom delu sezone remizirao sa crno-belima, a ovog puta nije imao nikakvu šansu.

– Partizan u odnosu na meč u prvom delu sezone izgleda mnogo ozbiljnije. Razočaran sam, jer smo napravili mnogo grešaka. Posle prvog poluvremena sam bio zadovoljan, jer smo primili samo jedan gol, posle mnogo propusta. Nismo mogli da dođeno do igre. Partizan se dobro pripremio za meč, izjavio je trener Metalca Žarko Lazetić posle utakmice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

4 Komentara

  1. Utakmica sa Metalcem treba da se istrazi jer je ocigledno namestena ..iz aviona se vidi…dva puta se pokusava napraviti penal od kojih je jedan sviran i to nacinjen van 16metara..onda onaj poklon Jojicu….smesno….i time se ponositi…koja je poenta ovakvog fudbala ne vidim

    0
    0
    Odgovori
  2. Srnić rešava derbi kao u kupu kad je igrao za Čukarički i sad če ga dati u 39.minutu imam veliki osečaj pustiga Stanković od početka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter