0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

‘DOBROM ODBRANOM SMO PRELOMILI UTAKMICU’: Matović zadovoljan nakon treće uzastopne pobede Partizana

Objavljeno: 03.04.21 u 23:50

U 24. kolu ABA lige, košarkaši Partizana su u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ savladali Krku iz Novog Mesta sa 91:67 (16:11, 25:22, 31:20, 19:14).

Od početka susreta, sa izuzetkom kod izjednačenja na 21:21, crno-beli su imali prednost i na kraju slavili ubedljivo za treći trijumf u nizu, što im nije pošlo za rukom od starta sezone.

Trener Parnog valjka Aleksandar Matović je zbog svega viđenog bio zadovoljan, a kao ključ trijumfa je istakao dobru odbranu.

– Odigrali smo jednu borbenu utakmicu, trkačku utakmicu. Iskontrolisali smo neke parametre koje smo želeli. U prvom poluvremenu Krka je držala priključak sa osam ubačenh trojki, gde je išla na našu dosta dobru odbranu. U drugom poluvremenu smo praktično prelomili utakmicu sa par dobrih obrana i završili onako kako je trebalo, zaključio je Matović.

Naredni meč, crno-beli će odigrati u četvrtak, 8. aprila od 16 časova protiv FMP-a. U pitanju je odloženi meč regionalnog šampionata. Utakmica se igra u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter