0
Evropske lige

FIORENTINA NE MOŽE DA ZADRŽI SRBINA: Na leto napušta Firencu i pojačava jedan od najvećih klubova u Premijer ligi

Objavljeno: 02.04.21 u 18:25

Sve bi uskoro moglo da bude zvanično…

Fiorentina više ne može da zadrži Nikolu Milenkovića, a ovu informaciju donosi engleski ‘Miror’.

Trener Ole Gunar Solskjer traži neophodno pojačanje u poslednjoj linji tima, a Crvni đavoli su najozbiljniji kandidat da sklope dogovor sa klubom iz Firence. Iako Italijani drže visoku cenu, na ‘Old Trafordu’ se nadaju popustu, jer Nikoli ističe ugovor za nešto više od godinu dana.

To je i glavni razlog zbog kog na ‘ostrvu’ veruju u posao, a tamošnji mediji najavljuju da bi Milenković mogao da krene stopama Nemanje Vidića.

Za sada ne zna se koliko bi novca bilo uključeno u transfer, ali Mančester junajted spreman je da plati 30 ili 35 miliona, o čemu su pisali i italijanski mediji, kako bi obezbedio potpis. U prilog tome ide i razmišljanje kormilara Junajted da u slučaku dolaska Srbina jednog od dvojice štopera, Lindelofa ili Bejlija, precrta.

Nikola Milenkovic
FOTO: Twitter/printscreen

Podsetimo, Milenković je u Fiorentinu stigao 2017. godine iz Partizana, a u međuvremenu je postao standardan i u nacionalnom timu Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter