0
Fudbal

DŽEKO LJUT: ‘Francuzima bi svirali penal za to!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.21 u 10:53

Ljutit je nakon meča sa Francuskom bio Edin Džeko!

Bosna i Hercegovina je na stadionu ‘Grbavica’ dočekala favorizovanog šampiona planete – reprezentaciju Francuske! Ipak, iako u znatno lošijem početnom položaju, domaćini su se sjajno nosili sa pritiskom. Pri rezultatu 0:1 za goste, stiče se utisak da je Bosna i Hercegoina oštećena za čist kazneni udarac nad Radetom Krunićem.

‘Ne znam je li bio penal, ali znao sam da ga neće svirati. Onaj faul što nije svirao na meni, sigurno bi svirao na drugoj strani. Sudija je mogao bolje, ali ne treba se žaliti, pružili smo sjajan otpor Francuzima. Sve u svemu taktički smo odigrali vrhunsku utakmicu. Žao nam je što šef (Ivajlo Petev) nije bio s nama, pripremio je utakmicu na najbolji način.’ – rekao je Džeko i dodao.

‘Svaki poraz donosi razočarenje. Ne znam koliko su zasluženo slavili. Remi je bio najrealniji. Ljoris je jednu sjajnu priliku odbranio.’ – dodao je Džeko!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter