0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROBLEMI ZA MLADOG FUDBALERA: Igrač crveno-belih ima mononukleozu!

Objavljeno: 31.03.21 u 16:46

‘Nadam se da ću do kraja sezone biti na terenu! Moram da pijem antibiotike u narednih mesec dana’.

Nakon sjajnih partija u omladinskoj školi, Andrija Radulović je pozvan u prvi tim Crvene zvezde. Početak je bio odličan, ali se vremenom situacija promenila.

Nakon želje čelnika i sportskog sektora da Radulović sezonu završi u Grafičaru, fudbaler i njegov menadžerski tim nisu pristali na te uslove. Nakon pregovora, talentovani fudbaler ponovo nastupa za omladinski tim aktuelnog šampiona Srbije.

Njegove partije su zapažene, ali je ovog puta došlo do zdravstvenih problema. U pitanju je mononukleoza, u narodu poznatija kao ‘bolest poljupca’.

-Imam sutra još jedan test, posle kojeg bi sve trebalo da bude dijagnostifikovano. Međutim, dokotori su mi već rekli, da su gotovo sigurni da je u pitanju mononukleoza. Imam povišenu temperaturu već 15 dana, grlo mi je u haosu. Pijem neke antibiotike – rekao je za Mozzart sport Andrija Radulović.

PROČITAJTE JOŠ: IVANIĆEV ‘DABL DABL’: Vezista Crvene zvezde beleži izvanredne partije

-Nadam se da ću do kraja sezone biti na terenu. Rekli su mi da ću posle ovog, sutrašnjeg testa, morati da pijem antibiotike u narednih mesec dana. Važno je da ozdravim, kasnije će sve biti mnogo lakše – zaključio je Radulović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter