0
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

ALEKSANDAR MITROVIĆ: ‘Ne pamtim kada je bila ovako dobra atmosfera! Najvažnija su tri boda’

Objavljeno: 30.03.21 u 21:47

Mitar opravdava ulogu najboljeg strelca u istoriji reprezentacije!

Dva gola Aleksandra Mitrovića su bila dovoljna za tri boda u Azerbejdžanu! Sjajni golgeter je obeležio prethodne tri utakmice nacionalnog tima. Nakon meča u Bakuu, napadač Fulama je govorio za Sport Klub.

– Bilo bi lepo da se ovako nastavi. Idemo utakmicu po utakmicu. Najbitnije je da je ostvarena pobeda i da smo uzeli tri boda. Utakmica teška, više na psihičkom nego fizičkom planu. Važno je da smo ovaj miniciklus završili sa tri boda velika kao kuća. Ovo okupljanje završavamo u pozitivnoj atmosferi – rekao je Mitrović za Sport Klub.

Za kratak vremenski period, Srbija je odigrala čak tri utakmice.

Imali smo dve jako teške i iscrpljujuće utakmice. Iako imamo mnogo igrača u rotaciji, ali nije lako izneti tri utakmice u ovako malom vremenskom periodu. Ovde smo došli kao favoriti. Da smo drugi gol dali brže drugačije bi se utakmica odvijala. Ali najvažnije je da smo priveli utakmicu kraju i uzeli tri boda i da se sa sedam bodova vraćamo kući – istakao je napadač.

PROČITAJTE JOŠ: PIKSI NAKON POBEDE: ‘Predaja kao reč ne postoji u našem rečniku’

Mitrović u dosadašnjem delu sezone nije uspeo da ponovi fenomenalne partije iz prethodnih godina. Nakon sjajnih mečeva u dresu Srbije, nema sumnje da će sve biti lakše.

-Ja sam neko ko jako teško odustaje i veoma sam uporan. Verujem u naporan rad i jako verujem u sebe iako nisam imao jako kvalitetnu sezonu, znao sam da će naporan rad koji ulažem da mi se vrati. Bilo je samo pitanje vremena kada će da se vrati, a vratilo se na najbolji mogući način. Sada sam ja iskočio, ali ne treba zanemariti ni čitavu ekipu, ni one na terenu, klupi, ali i tribinama. Imamo fenomenalnu atmosferu i ne pamtim kada smo imali ovako dobru – zaključio je junak naše selekcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter