0
ATP

FOTO: Youtube screenshot

RAFAEL NADAL PORUČUJE: ‘Rodžer i ja nismo bliski prijatelji’

Objavljeno: 28.03.21 u 12:30

Španac je govorio o druženju sa velikim rivalom.

Godinama traje veliko rivalstvo između Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Reprezentativac Španije vodi u međusobnom skoru rezultatom 24:16. Obojica imaju po 20 grend slem titula, a uz Novaka Đokovića su prvi kandidati za zvanje ‘najboljeg igrača u istoriji tenisa’.

-Dobri smo drugari, kako je vreme prolazilo naš odnos se razvijao. Možemo da pozovemo jedan drugog u bilo koje doba dana i pričamo o bilo čemu. Ali nismo bliski prijatelji. Na primer, nikada mu ne bih rekao da me boli koleno pred meč s njim. Za mene je prijateljstvo izuzetno važno i ne verujem da neko može da ima mnogo prijatelja – istakao je Rafael.

PROČITAJTE JOŠ: TADIĆ KOMENTARISAO RONALDOV NESPORTSKI POTEZ: Otrkio i šta je Piksi tražio od fudbalera Srbije na poluvremenu!

Španac vredno trenira pred omiljeni deo sezone.

-Želim da budem potpuno spreman, kako bih bio konkurentan. Za mene predstoji najvažniji deo sezone, naporno se pripremam – poručio je Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter