0
Fudbal

FOTO: FSS

TADIĆ KOMENTARISAO RONALDOV NESPORTSKI POTEZ: Otrkio i šta je Piksi tražio od fudbalera Srbije na poluvremenu!

Objavljeno: 28.03.21 u 11:25

Dušan Tadić, kapiten Srbije, odigrao je još jedan odličan meč i pokazao da ga je Dragan Stojković Piksi zasluženo postavio za kapitena. 

Nakon velikog boda protiv reprezentacije Portugala, Dušan je istakao da je zadovoljan bodom ali i da žali što publika nije mogla da prisustvuje ovom spektaklu.

Srbija je sada osvojila četiri boda iz dve utakmice a u utorak ih očekuje meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

„Obe su bile dobre utakmice i prava je šteta što nisu bili navijači, pošto uvek kada su ovakve utakmice nedostaju tvoji navijači, da bude stadion pun, i ostaje žal za tim“, počeo je Dušan Tadić posle meča sa Portugalom.

FOTO: FSS

„Portugal je bio bolji prvo poluvreme, mi nismo dobili nijednu drugu loptu, i trebalo nam je malo vremena da spojimo tri-četiri pasa, Mister je to zahtevao od nas, trebalo je da budemo mirniji na terenu. Dobro, eto, u drugom smo dobro startovali, dali gol i dobili krila, dobili mnogo više tih drugih lopti, povezali koji pas i kad je tako odmah možeš da naudiš i najjačim ekipama u Evropi. Mislim da ima dosta dobrih stvari koje možemo da izvučemo, ima i negativnih, moramo izvući pouke i idemo da napredujemo. Od Mistera možemo mnogo da naučimo, treba da ga slušamo i da upijamo, i biće sve bolje i bolje.“

Tadić ističe da je karakter glavno oružje ovog tima.

„Pa da, od prvog dana Mister pokušava da usadi njegovo saomopuzdanje, njegovu samouverenost, da se nikad ne predajemo i da verujemo u nas nebitno ko je protivnik. Tako da biće sve bolje i bolje i samo treba da težimo ka tome.“

Kapiten Srbije je prokomentarisao i to što je Aleksandar Mitrović postao rekorder po broju golova u nacionalnom timu.

„Drago mi je zbog njega, zezali smo se da će biti prvi, i sad kad je to postao drago mi je zbog toga. Kod tog gola, bila je dobra akcija, žao mi je samo što nije bilo i više takvih situacija, mogli smo i više da ih ugrozimo.“

FOTO: FSS

Tadić je na kraju prokomentarisao i spornu situaciju iz 93. minuta kada Portugalu nije dosuđen gol, kao i nesportski potez Kristijana Ronalda nakon te odluke, kada je bacio kapitensku traku na teren i rešio da napusti meč neposredno pre njegovog završetka.

„Nezgodno je bilo, ta situacija i njihova šansa… Ali dobro, sreća prati hrabre, mislim da smo bili hrabri i onda hoće i sreća da te pogleda. Sigurno je bio isfrustriran, to pokazuje i njegov karakter da je stalno gladan golova, da je pobednik“, rekao je Dušan Tadić.

FOTO: FSS
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter