1
Evrokup

FOTO: KK Budućnost

DEJAN MILOJEVIĆ: ‘Monako je zasluženo slavio! Čestitam mom prijatelju Zvezdanu’

Objavljeno: 26.03.21 u 22:17

Važna pobeda za Monako!

U okviru revanš meča četvrfinala Evrokupa, Monako je savladao Budućnost rezultatom 74:64. Meč je odigran u Ljubljani. Nakon utakmice, govorio je trener ekipe iz glavnog grada Crne Gore Dejan Milojević.

-Bili smo loši u napadu, promašili smo mnogo zicera. Imali smo šansu u poslednjoj četvrtini, ali smo i tada promašili neke otvorene šuteve i zicere koje ne bi trebalo. Rival je imao i 20 skokova u napadu, to je previše.

PROČITAJTE JOŠ: KRESPO PRAVI STRAŠAN TIM: Stigao nekadašnji napadač Intera!

-Monako je zasluženo slavio, čestitam mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću. Posle prve utakmice sam rekao da nije gotovo, da je samo 1-0. Nije gotovo ni sada kada je 1-1. Kada smo mogli da pobedimo jednom, možemo i drugi put-zaključio je trener Budućnosti.

Nakon Milojevića, oglasio se i šef strućnog štaba Monaka.

-Sada je 1-1, to je ono što smo hteli. Zadovoljan sam kako smo igrali, kakvu smo energiju imali. Mnogo bolje smo gradili koš, bili smo mnogo sigurniji u skoku i to je razlika u odnosu na prvu utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ: ATLETIKO MADRID JASAN: 120 miliona ili Ljorente ostaje!

-Ovo ne znači ništa. Prednost domaćeg terena u ovako vanrednim situacijama ne znači mnogo i spremamo se za majstoricu. Do tog duela ćemo i Budućnost i mi imati obaveze u prvenstvu. Jedino što žalim je što se ovaj meč nije igrao u Podgorici, mom rodnom gradu-istakao je Zvezdan Mitrović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter