0
Evropske lige

FOTO Youtube screenshot

ATLETIKO MADRID JASAN: 120 miliona ili Ljorente ostaje!

Objavljeno: 26.03.21 u 21:55

Atletiko Madrid je stavio tačku na sve špekulacije oko Markosa Ljorentea i jedino što preostaje klubovima je da aktiviraju izlaznu klauzulu od 120 miliona evra. 

Ljorente je ove sezone zabeležio 28 nastupa za Atletiko u Primeri, a postigao je devet golova i zabeležio osam asistencija i jedan je od najboljih igrača u ekipi ‘jorgandžija’.

Zato Atletiko želi da ga zadrži po svaku cenu. Naime, Mančester Junajted je bio spreman da ponudi 80 miliona evra, međutim i to je malo za takvog igrača, navode iz uprave kluba.

Čelnici kluba su bili jasni i rekli su da ako neko želi da angažuje Markosa moraće da aktivira izlaznu klauzulu od 120 miliona evra.

Atletiko je tako odlučio da nastavi sa starom tradicijom poslovanja, odnosno puštanja igrača isključivo uz plaćanje izlazne klauzule. Tako je bilo nedavno i sa Tomasom Partijem, tako će biti eventualno i u slučaju Jana Oblaka, koji takođe ima izlaznu klauzulu od 120 miliona.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter