0
Fudbal

FOTO: FSS

USPEŠAN PIKSIJEV DEBI: Preokret Orlova na krilima Mitrovića, Tadića i Vlahovića! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.21 u 22:39

Orlovi poleteli nakon lošeg starta meča.

Teška pobeda Srbije, što je u neku ruku kladionica i predviđala uoči ovog duela!

Fudbalska reprezentacija Srbije slavila je na startu kvalifikacija za SP u Kataru. Naši reprezentativci savladali su Republiku Irsku rezultatom 3:2.

FOTO: FSS

Irci su odmah počeli agresivno i definitivno su bili bolji rival u prvoj polovini poluvremena. U 18. minutu gosti su napali po levoj strani. Robinson je uputio centaršut, dok je Braun uspeo da nadskoči Mladenovića za 0:1.

U 40. minutu izjednačenje Orlovima je doneo Dušan Vlahović. Momak koji ove godine igra odlično u Fiorentini, pokazao je zašto se nalazi u startnih 11. Proigrao ga je kapiten Tadić, naš napadač se nakon dva kontakta našao u šansi i smireno je postigao pogodak. Gol možete pogledati OVDE!

FOTO: FSS

Odmah po startu drugog poluvremena, naša reprezentacija je krenula silovito. Filip Kostić je ušao na teren umesto Mladenovića. Šanse su imali Tadić, pa potom i Vlahović koji je i postigao gol, ali je on bio poništen zbog ofsajda.

Pet minuta nakon što je ušao u igru umesto Đuričića, u 68. minutu stiže jedna majstorija Aleksandra Mitrovića. Mitar uvek pruža sjajne partije u reprezentativnom dresu, a ovog puta je na pas Tadića lobovao golmana Irske. Srbija vodi 2:1.

Tandem Tadić-Mitrović nije dugo čekao. Već nakon 7 minuta, stigao je novi pogodak za Srbiju. Treća asistencija Dušana Tadića na ovom meču i 38. gol za Mitra u reprezentativnom dresu. Sada je naša reprezentacija povela sa 3:1.

FOTO: FSS

Nakon gola, Piksi je odlučio da odmori kapitena i umesto njega u igru je ušao Gudelj. Priliku je u 82. minutu dobio i Luka Jović koji je zamenio Vlahovića.

Uspeli su Irci da smanje na 3:2 pred sam kraj meča. Strelac je bio Džejms Kolins u 86. minutu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter