1
Fudbal

FOTO: FSS

POLUVREME: Vlahović doneo izjednačenje Srbiji posle lošeg starta! (VIDEO) (TVITOVI)

Objavljeno: 24.03.21 u 21:36

Nerešeno je na poluvremenu.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prvi meč kvalifikacija za SP protiv Republike Irske. Trenutno je poluvreme i rezultat je 1:1.

Piksi se odlučio za sledećih 11 igrača: Dmitrović, Milenković, S. Mitrović, Pavlović, Gajić, Lukić, Račić, Mladenović, Tadić, Đuričić i Vlahović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Irci su odmah počeli agresivno i definitivno su bili bolji rival u prvoj polovini poluvremena. U 18. minutu gosti su napali po levoj strani. Robinson je uputio centaršut, dok je Braun uspeo da nadskoči Mladenovića za 0:1.

U 40. minutu izjednačenje Orlovima je doneo Dušan Vlahović. Momak koji ove godine igra odlično u Fiorentini, pokazao je zašto se nalazi u startnih 11. Proigrao ga je kapiten Tadić, naš napadač se nakon dva kontakta našao u šansi i smireno je postigao pogodak.

Pred sam kraj prvog poluvremena, umalo da se povredi golman Irske. Dušan Tadić je direktno probao da iznenadi Traversa, a on je udario u stativu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter