0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI OBJASNIO IZNENAĐENJA U SASTAVU: Ovaj odgovor će vam uliti poverenje za naredne mečeve!

Objavljeno: 24.03.21 u 23:06

Novi selektor je debitovao pobedom.

Upravo je završen meč prvog kola kvalifikacija za SP u Kataru. Srbija je savladala Republiku Irsku rezultatom 3:2, a pred novinare Sport Kluba odmah je stao naš selektor.

Veoma važna tri boda, uvek je prva utakmica najteža. S obzirom da smo imali malo vremena da se pripremimo, prezadovoljan sam velikom željom igrača. Iako je bilo malih poteškoća u prvom delu. Igrači se nisu predali, verovali su i posle 0:1 ipak su smogli snage i znanja da preokrenu utakmicu u svoju korist, počeo je Piksi.

FOTO: FSS

Potom je rekao kako smo i ranije mogli da završimo meč, ali nas je jedna greška omela u tome.

Mogli smo mirnije da završimo utakmicu, ali desila se jedna greška, poklon za njih, za 3:2, pa je bilo male neizvesnosti, ali najvažnije je da smo pobedili posle 11 godina u prvoj utakmici kvalifikacija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ono što su svi čekali je definitivno objašnjenje oko sastava. Stojković je ovim odgovorom ulio poverenje za naredne mečeve protiv Portugala i Azerbejdžana.

Možda je za neke iznenađenje, ali raspored ovih utakmica je tako gust da jednostavno ne verujem da jedna grupa igrača može da izdrži ovakav ritam. Zato se išlo sa malim iznenađenjima, ne zaboravite da imamo Portugal za tri dana, onda let za Baku… Treba da budemo pametni i dovoljno inteligentni da vodimo računa o spremi igrača, zaključio je Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter