1
Fudbal

FOTO: FSS

MITROVIĆ JE UVEK RASPOLOŽEN KADA IGRA ZA REPREZENTACIJU: Mister je jako harizmatičan čovek!

Objavljeno: 24.03.21 u 23:28

Heroj Srbije još jednom je bio Aleksandar Mitrović.

Nakon što je fudbalska reprezentacija Srbije savladala Irsku, izjavu je dao Aleksandar Mitrović. On je ušao na teren u 63. minutu i za 12 minuta je postigao 2 gola. Pogledajte golove OVDE!

Jako bitna pobeda, odigrali smo dobru utakmicu jer smo imali dva dana da se uigramo, video se neki strah i mali pritisak, primili smo nesrećno gol, ali kako je utakmica odmicala bili smo sve bolji i bolji. Ima detalja koji mogu da se poprave. Recimo taj primljeni gol iz naše greške, ali počeli smo nešto novo pre dva dana i biće potrebno malo vremena, počeo je napadač Fulama.

Osvrnuo se i na negativnu tradiciju koju smo konačno oborili.

Otkako sam ja tu – ovo je prvi put da smo kvalifikacije počeli pobedom. Bitna pobeda i nadamo se da ćemo nastaviti ovako.

Novinari su ga odmah upitali kakav je Piksi. Mitrović je dao do znanja da je ubeđen da će ekipa biti sve bolja i bolja.

Mister je jako harizmatičan čovek, uspeo je od nas da nas ubedi i nametne stil, da igramo fudbal bez obzira ko je protivnik. Treba da budemo mi ti koji se pitaju na terenu, ubeđen sam u to da ćemo izgledati sve bolje, rekao je Mitrović.

FOTO: FSS

Aleksandar je postigao i jedan brutalan gol. Na asistenciju Dušana Tadića uspeo je da lobuje golmana gostiju.

Mislim da je ovo najlepši u karijeri, uglavnom dajem iz 16 metara odreagovao sam instinktivno. Video sam da je golman krenuo i vraćao se, nekad moraš da rizikuješ i isplatilo se, zaključio je Mitar.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter