0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

LOŠE VESTI ZA CRVENO-BELE: Važan igrač neće biti u sastavu za meč protiv CSKA u Moskvi

Objavljeno: 24.03.21 u 11:58

Novi evroligaški izazov ekipu Dejana Radonjića očekuje u Moskvi…

Poraz od Budućnosti u Podgorici u sklopu ABA lige je arhiviran, Crvenu zvezdu u četvrtak već očekuje gostovanje CSKA u Moskvi, a taj meč preskočiće Duop Rit, saznaje portal ‘Mocart sport’.

Australijski internacionalac se nije u potpunosti oporavio od povrede zadnje lože koju je zaradio tokom meča protiv Panatinaikosa u Atini prošle sedmice, usred niza od četiri utakmice u sedam dana.

Zbog toga Rit nije bio u sastavu za meč u ‘Morači’, a nije poznato kada će moći da se stavi na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću.

Rit je u dosadašnje 23 utakmice u Evroligi beležio prosečno 4,8 poena i 1,9 skokova, dok je u ABA ligi na 6,3 poena na 37,5 odsto za tri poena, uz 2,9 uhvaćenih lopti.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Dobra stvar za crveno-bele je da se Dejan Davidovac uspešno oporavio od povišene temperature s kojom se borio u danima pred put u Podgoricu, pa je uspeo u poslednjem momentu da se nađe u ekipi za derbi.

Crvenu zvezdu posle CSKA čeka utakmica jadranskog šampionata protiv FMP-a u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a ttaj susret igra se u subotu od 19 časova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter