0
Fudbal

FOTO: FIFA World Cup

KVALIFIKACIJE ZA SP: Hrvatska šokirana u komšiluku, Bosna remizirala, Crna Gora slavila!

Objavljeno: 24.03.21 u 23:48

U okviru kvalifikacija za SP u Kataru odigrano je 12 utakmica.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske doživela je pravi šok na gostovanju. Od njih je bila bolja selekcija Slovenije rezultatom 1:0. Sandi Lovrić je postigao pogodak u 15. minutu. Gosti su napadali celu utakmicu, vršili su jak pritisak na defanzivce Slovenije, ali nisu uspeli da dođu do bodova.

Dosta zanimljivu utakmicu odigrala je selekcija Bosne i Hercegovine. Gostovali su Finskoj i u završnici meča su uspeli da dođu do izjednačenja. Konačan rezultat bio je 2:2. Strelci su bili Pjanić i Stevanović za goste, dok je u taboru Finske briljirao Puki sa 2 gola.

Crna Gora je ove kvalifikacije takođe počela na strani. Golovima Stevana Jovetića u 41. i 83. minutu savladana je Letonija, nakon preokreta. Poveli su domaćini u 40. minutu pogotkom Ikauniksa, a samo minut kasnije stigao je prvi gol Monaka. Konačan rezultat postavio je u 83. minutu.

SVI REZULTATI:

Portugal – Azerbejdžan 1:0
Srbija – Irska 3:2
Finska – Bosna i Hercegovina 2:2
Francuska – Ukrajina 1:1
Belgija – Vels 3:1
Estonija – Češka 2:6
Turska – Holandija 4:2
Gibraltar – Norveška 0:3
Letonija – Crna Gora 1:2
Kipar – Slovačka 0:0
Malta – Rusija 1:3
Slovenija – Hrvatska 1:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter