0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠTA SMO SVE ČULI NA KONFERENCIJI PRED SELEKTOROV DEBI: Kokezina ostavka, poređenje Piksi-Tadić, sastav za meč! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.21 u 17:02

Završena je konferencija za štampu pred utakmicu sa Republikom Irskom.

Dragan Stojković Piksi će sutra debitovati na klupi reprezentacije Srbije. Meč se igra u Beogradu od 20.45.

Selektor je prvo otkrio ime novog kapitena. Istakao je da poštuje Republiku Irsku, ali da je fokusiran na naš tim. Piksi je naglasio da remijem ne bi bio zadovoljan.

Kao prvo ovo je prva utakmica i ona je kao takva veoma teška i veoma značajna. Ne postoji garancija da ćete pobediti, izgubiti ili igrati nerešeno. Mnogo je bitno kako ćete igrati. Možete biti mnogo bolji od protjvnika, a da ne pobedite. Sa druge strane možete da bude pobednik, a da budete lošiji. Ako me pitate ako sam zadovoljan bodom, naravno da nisam. Opet kažem učinićemo sve da kvalifikacije startujemo sa pobedom. Neće biti lako, ali znamo da možemo, počeo je Stojković.

Po dolasku na čelo reprezentacije, Piksi je najavio napadački fudbal što je obradovalo mnoge. On je poručio da već zna koji će tim izaći na teren.

Mislim da su svi igrači koji igraju napadački su napadači, Naravno da Srbija može da igra sa dva napadača, može i sa tri. Naravno da imam u glavi koji će tim izaći, nisam imao nikakvih problema kod izbora tima, nemam nikakvu dilemu i imam potpuno čistu sliku u glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Potom su ga novinari upitali da prokomentariše sličnosti sa novim kapitenom, naravno u igri sa loptom. Uz to, naglasio je da očekuje bolju igru Tadića u reprezentativnom dresu.

Ima velike razlike, godine su u pitanju, tako da se razlikujemo u godinama, on je mnogo mlađi. Prija kada te porede sa nekim ko to zaslužuje- Sećam se da je Dušan ranije pokazivao strahovit talenat, raskoš i lepotu te desetke koju nosi. Da li smo isti to je na vama da procenite, ali sam uživao u njegovoj igri protiv Real Madrida. Takvog Dušana Tadića hoću i ovde. Ono što je dobro je da je i on sam svestan da može daleko bolje i više da igra za reprezentaciju, nastavio je Piksi.

FOTO: Youtube/Screenshot

Za kraj konferencije nije moglo da se izbegne pitanje o ostavci Slaviše Kokeze. Selektor je dao do znanja da to uopšte ne utiče da sportski sektor.

To što se desilo naravno da ne utiče na sportski sektor, bićemo spremni bez obzira na mali vremenski period koji provodimo zajedno. Igrači su dovoljno inteligentni da shvate, a shvatili su. Danas ćemo posle konferencije imati još jedan trening i sutra će to izgledati onako kako želimo jer želimo, hoćemo i možemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter