1
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI IZABRAO NOVOG KAPITENA: Nisam mogao da spavam koliko je odluka bila teška!

Objavljeno: 23.03.21 u 16:32

U toku je konferencija za novinare pred meč sa Irskom.

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je ko će biti novi kapiten reprezentacije Srbije. On se prvo malo našalio sa novinarima, a potom i rekao nešto što daje vetar u leđa.

Toliko je teška odluka bila da nisam mogao da spavam. Naravno da je laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten i tu ništa nije sporno. Za mene su svi igrači figurativno kapiteni, ali on će biti jedan od predvodnika. Nosi lep broj na leđima i ima kvalitet, počeo je Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Nakon toga, upravo je Dušan Tadić reagovao na kapitensku traku. Poručio je kako svi moraju da preuzimaju odgovornost.

Mislim da kod nas malo previše dajemo značaja toj kapitenskoj traci. Uopšte nije bitno ko će da nosi traku i svi moramo da preuzmemo odgovornost i svi moramo da preuzmemo odgovornost, rekao je Tadić.

0
0

1 Komentara

  1. Videli smo kako je Tafic igrao prosle kvalifikacije, uglavnom bio jedan od kljucnih igraca, a i golgetera. Jedino gde je podbacio su bile upravo play-off utakmice sa Norveskom i Skotskom. I svaki normalan treber bi ubacio ovakvog igraca u tim. Svako osim trenerske gromade Curcica, koji je bas njega hteo da izbaci iz reprezentacije, da izvrsi po njemu smenu generacija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter