0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

REČ TRENERA: Gaćinović i Damjanović se oglasili nakon utakmice!

Objavljeno: 20.03.21 u 19:45

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Voždovca sa 1:0, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Gol odluke na stadionu Čair postigao je Aleksandar Stanisavljević u 72. minutu. Nišlije imaju za čim da žale nakon ovog meča, pošto su propustile tri kolasne prilike preko Todora Petrovića i Nikole Stevanovića.

-Ne možemo da tražimo opravdanje u činjenici da smo igrali bez četvorice važnih igrača i što smo u desetom minutu ostali bez Nikole Aksentijevića, koji se povredio i nije mogao da nastavi. Ono što smo mi danas promašili je za rubriku ‘verovali ili ne’ i na kraju smo kažnjeni. Nije mi jasna odluka Petrovića da ‘bocne’ loptu u 18. minutu kada je bio sam na tri metra od gola i prebacio ga. Stevanović je kasnije imao dva zicera, jednom je pogodio prečku i to je to. Očigledno je da ovoj ekipi nedostaje pravi napadač, koji će realizovati ove silne šanse. Pokušavamo da to nadomestimo na razne načine. Promenili smo nedavno i sistem, nekad to ‘upali’, nekad ne, ali imamo taj problem i moraćemo da nastavimo da se nosimo sa njim – istakao je Gaćinović.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PREOKRET U REŽIJI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Bolonja savladala Krotone! (VIDEO)

Nakon Gaćinovića, oglasio se i trener Voždovca Jovan Damjanović.

-Nije ovo bila lepa utakmica, ali je bila borbena. Nama je ova pobeda bila mnogo potrebna i zadovoljni smo što smo je ostvarili. Imali smo puno problema posle prekida, kada su nas oni nekoliko puta ozbiljno ugrozili. Mi smo uspeli da stvorimo nekoliko šansi i jednu smo pretvorili u pogodak za tri boda. Sve u svemu, izjednačena utakmica sa puno duela na sredini terena. Mogla je da ode i na drugu stranu, moglo je da bude nerešeno, a mi smo srećni što smo slavili na ovom teškom gostovanju – zaključio je Damjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter