0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

VELIKI PREOKRET U REŽIJI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Bolonja savladala Krotone! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.21 u 17:46

Sjajno drugo poluvreme za ekipu sa severa Italije!

Krotone se nalazi u velikom problemu! Ekipa se nalazi na začelju tabele i svaki bod je važan u borbi za opstanak. Već nekoliko puta ove sezone, Krotone odigra sjajno poluvreme, a onda u nastavku sve ‘padne u vodu’.

Tako je bilo i danas! U okviru 28. kola Serije A, Krotone je ugostio Bolonju.

Domaćin je na poluvremenu imao dva gola prednosti, a onda je ekipa Siniše Mihajlovića napravila čudesan preokret.

Krotone  je stigao do prednosti  golom Mesijasa u 32. minutu. Osam minuta kasnije, Simi je bio precizan sa bele tačke. Nigerijac igra sjajno ove sezone i bio je to njegov 13. pogodak u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Italiji.

Popularni ‘Miha’ je očigledno održao motivacioni govor svojim igračima u svlačionici. Kao da smo na terenu gledali drugu ekipu u nastavku igre.

Adama Soumaoro je u 62. minutu postigao gol i smanjio na 2:1. Osam minuta je trebalo Bolonji da stigne do izjednačenja! Mihajlović je napravio odlične izmene, a rezervista Šouten je postigao sjajan pogodak u 70. minutu.

Konačan rezultat je postavljen u 84. minutu! Rezervista Andreas Skov Olsen je doneo potpuni preokret!

Za ekipu Krotonea, odličnu utakmicu je odigrao Vladimir Golemić. Srbin je na terenu proveo 90. minuta,a u 75. minutu mu se pridružio i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter