0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost

DEJAN MILOJEVIĆ: ‘Znamo ko je i šta je Crvena zvezda! Poštujemo protivnika, ali želimo pobedu’

Objavljeno: 20.03.21 u 18:15

U nedelju se igra derbi 22. kola ABA lige!

Budućnost u nedelju od 20:00h dočekuje Crvenu zvezdu u glavnom gradu Crne Gore. Na programu je veliki derbi, a pred utakmicu se oglasio trener Budućnosti Dejan Milojević.

-Znamo ko je i šta je Crvena zvezda. Očekuje nas serija teških utakmica. Međutim, idemo korak po korak i razmišljamo samo o narednom protivniku. Zvezda ima svoje dobre strane, imamo ih i mi. Pokušaćemo naše dobre strane da dovedemo do izražaja, a da Zvezdu sprečimo da pokaže kvalitet, koji je neosporan. Poštujemo Zvezdu, ali želimo pobedu – rekao je trener Budućnosti Dejan Milojević.

Nakon trenera ekipe iz Podgorice, oglasio se i košarkaš Amadeo Dela Vale.

-Sledi nam bitna utakmica, ne samo kada je reč o borbi za plej-of, već imamo šansu da ostvarimo i drugu pobedu protiv Zvezde ove sezone. Imamo velika očekivanja. Radi se o kvalitetnom protivniku koji kao i mi, ima niz pobeda u ABA ligi. Očekujem da će igrači Zvezde biti agresivni, kao i uvek, naročito u odbrani što ćemo pokušati da sprečimo. Imaju dobre igrače, poput Voldena i Lojda, koji su jaki u defanzivi, a u napadu pokazuju sav svoj talenat. Moramo da ih zaustavimo.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PREOKRET U REŽIJI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Bolonja savladala Krotone! (VIDEO)

-Nedostajaće nam navijači. Uvek je teško igrati bez publike. Oni su nam velika podrška. Ali ne možemo ništa da promenimo. Znamo da će nas gledati iz svojih domova i to nam je najbitnije. Nastojaćemo da ih obradujemo i napravimo dobru uvertiru za duele u četvrtfinalu Evrokupa protiv Monaka – zaključio je Dela Vale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter