0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

FMP OSTVARIO VAŽAN TRIJUMF: Jovanović poražen od bivše ekipe!

Objavljeno: 19.03.21 u 21:13

Filip Čović je predvodio tim iz Beograda!

U okviru 22. kola ABA lige, FMP je u Železniku ugostio ekipu Cibone. Ljubitelji košarke, imali su priliku da uživaju u jednoj interesantnoj utakmici.

FMP je slavio rezultatpm 90:86.

U ekipi koju sa klupe prevodi trener Vanja Guša, istakao se Filip Čović. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je ostvario učinak od 20 postignutih poena, dva skoka i šest asistencija. Pratili su ga sjajni i veoma raspoloženi Stefan Lazarević sa 18 poena, šest skokova i asistencijom i Nemanja Nenadić sa 17 poena i istim brojem uhvaćenih lopti i uspešnih dodavanja.

PROČITAJTE JOŠ: SPLIT SAVLADAO MEGU NA DOMAĆEM TERENU: Slab šut za tri poena ekipe iz Srbije!

Ekipu Cibone predvodio je Ivan Novačić sa 19 poena i dve uhvaćene lopte. Roko Prkačin je doprineo sa 16 poena, tri skoka i jednim uspešnim dodavanjem. Darko Planinić je još jednom pokazao kvalitet. Iskusni centar je meč završio sa 12 poena, tri skoka i dve asistencije.

FMP trenutno zauzima 8. poziciju sa osam pobeda i 12 poraza, dok se izabranici Vladimira Jovanovića nalaze na 9. mestu sa učinkom od sedam trijumfa i 14 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter