0
Evroliga

FOTO: Youtube Screenshot

EVROLIGA: Fenerbahče razmontirao Žalgiris, CSKA slavio u derbiju protiv Reala! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.21 u 00:00

U 30. kolu Evrolige gledali smo uzbudljive mečeve uz tri pobede gostujućih ekipa i ubedljivo slavlje trenera Igora Kokoškova i ekipe Fenerbahčea! 

Stigla je osveta! Posle ubedljive pobede Žalgirisa nad Fenerbahčeom u prvoj utakmici sada je ekipa Igora Kokoškova uzvratila istom merom i ‘razmontirala’ Litvance!

Fener je odigrao perfektan meč i ubedljivo slavio – 84:61

Češki reprezentativac Jan Veseli upisao je dabl-dabl učink, pošto je na kontu imao 21 poen i 10 skokova. Pratio ga je u stopu Nando De Kolo sa 16 poena i 6 asistencija . Srpski reprezntativac Marko Gudurić je duel završio sa devet poena.

CSKA se ove sezone bolje snalazi na strani nego na svom terenu. Pokazao je to i večeras u Madridu, u dvorani Reala, ostvarivši deseti trijumf u gostima od početka takmičarske godine u Evroligi – 96:89. Briljirao je CSKA u šutu sa distance, na kraju je meč završio sa 16 ubačenih trojki.

Odličan meč gledali smo u Sankt Peterburgu gde je Baskonija u poslednjih pet minuta napravila veliki performans i savladala ekipu Zenita. Počela je sve da pogađa, zategla odbranu i na prvi pogled izgubljenu utakmicu pretvorila u pobedu. Tim iz Vitorije je napravio seriju 18:0 i na kraju došao do trijumfa – 79:75.

U Berlinu je slavio Olimpijakos protiv Albe rezultatom 80:84. Nije plej-of nemoguća misija za sastav iz Pireja ako nastavi ovako da igra. Najzaslužniji za pobedu bio je Saša Vezenkov, koji je odigrao fenomenalnu utakmicu: 31 poen (6/7 za tri) i deset skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter