4
Domaći fudbal

Youtube screenshot

BRANKO ŽIGIĆ IZNENAĐEN: ‘Imamo igrače koji zaslužuju reprezentaciju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.21 u 09:28

Nakon pobede Proletera nad Spartakom u Vojvođanskom derbiju u 27. kolu Ling Long Superlige, mogli smo da čujemo zanimljive izjave trenera. 

Prvo je trener Spartaka Vladimir Buač, koji je inače jedan od najmlađih trenera u ligi, iskreno pričao o svojim greškama na ovoj utakmici rekavši da je on kriv zbog poraza.

“U životu uvek imate pravo na izbor, moj izbor ovog puta je bio loš, odluke koje sam ja donosio su bile pogrešne, kao što sam rekao posle momcima u svlačionici, ja sam izgubio utakmicu.“

Trener domaćih Branko Žigić pohvalio je svog kolegu i zahvalio se na čestitkama, smatrajući da je mlad i da ima još puno da uči. Pričao je o igri Proletera koji je uspeo da pobedi Spartak rezultatom 2:0 sa mladim timom.

“Utakmica sa jedne strane teška, sa druge strane dobra. Kad kažem teška mislim na stanje terena, i ovom prilikom bi odao priznanje svim igračima za zalaganje i htenje. Kad kažem dobra iz razloga što je Proleter opet krenuo sa 5-6 mlađih igrača, a tako isto i Spartak.“

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Osvrnuo se i na pogled na tabelu

“Ponovo se vraćamo gore među 5-6 najboljih ekipa što smo jedno vreme i bili. 42 boda do sad svakako nije malo.“

Prokomentarisao je i izjavu trenera Spartaka koji je prihvatio na sebe krivicu.

“Svaka čast Vladi za ovu izjavu koju je prihvatio na sebe, mlad je trener, ja mislim da je najmlađi u ligi, ne mislim nego sam siguran, vreme radi i za mene i za njega. Na greškama se uči i svako ima pravo da pogreši“

Pitali su ga novinari kako komentariše to što ni jedan mladi igrač iz Proletera nije pozvan za mladu reprezentaciju Srbije, na šta je Žigić odgovorio:

“Pa iskreno, prihvatili smo tu odluku sa jednom blagom dozom iznenađenja. S obzirom da Proleter važi kao klub koji je već godinama sjajna sredina za razvoj mladih igrača i to se pokazalo i ove sezone. Mlade igrače nije lako gurnuti u vatru a pritom imati rezultat. Mi imamo i rezultat i na svakoj utakmici od 5-6 mladih igrača.“

Spartak se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli dok je Proleter sedmi. Oba tima imaju u svojoj ekipi mnogo mladih igrača za koje se predviđa velika budućnost i sigurni smo da će i u narednim sezonama to nositi ove dve ekipe do što većeg plasmana.

PROČITAJTE JOŠ:

BISLIMI REVOLTIRAN POTEZOM SELEKTORA STOLICE: ‘Pa je l’ treba da igramo sa 11 bonusa da bi nas primetili!?’

 

0
0

4 Komentara

  1. Žigara i ti si na rošulama pazi se ovog sportskog direktora A. B. On čovek nije iz sporta on je biznismen ko zna čega pa sad ušao u Fk proleter a nezna da je lopta okrugla pazi izvuće ti rošule. Nedaj ugled fudbalski.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imate mafijašku upravu, zajedno sa tobom indijancom. Ne treba vam uopste dati priliku i prostora da vaše pare perete preko prodaje igrača.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter