5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BISLIMI REVOLTIRAN POTEZOM SELEKTORA STOLICE: ‘Pa je l’ treba da igramo sa 11 bonusa da bi nas primetili!?’

Objavljeno: 15.03.21 u 20:41

Nakon veoma bitne pobede nad Spartakom, mnogo razloga za zadovoljstvo imao je sportski direktor Amir Bislimi. Ipak, nije bio u potpunosti zadovoljan.

Proleter je na svom terenu uspeo da savlada goste iz Subotice rezultatom 2:0. Bili su momci sa ‘Slane bare’ bolji gotovo čitavu utakmicu, a svoju dominaciju uspeli su da ‘naplate’ u samoj završnici meča.

Sportski direktor ProleteraAmir Bislimi, istakao je za HotSport da je zadovoljan utakmicom i novom pobedom svog tima.

‘Ova pobeda je mnogo bitna za samopouzdanje ekipe, koje je bilo poljuljano posle poraza od Mačve. Zadovoljan sam igrom i zalaganjem igrača. Timski rad je doneo pobedu.’ – rekao je Bislimi.

Činjenica je da igraju sa dosta bonus igrača, ali i sa mladim igračima koji su malo iznad te granice koju propisuju pravila lige.

‘Počeli smo sa 5 bonus igrača, sa tim da i igrači koji nisu bonus su 97-98 godište. Danas malo manje bonus igrača u startnoj postavi jer su neki povređeni. Mislim da smo napravili mnogo dobar odabir bonus igrača, jer ni jednog ne trpimo niti igraju samo 45 minuta.’ – reči su jednog od prvih ljudi u Proleteru.

Nakon što je Ilija Stolica saopštio spisak mladih reprezentativaca Srbije, mnogi su ostali u šoku činjenicom da nema nikoga iz Proletera. Upravo zbog velikog broja ‘bonus’ igrača u sastavu, očekivao se drugačiji ishod, a vidno revoltiran je bio i Bislimi.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Mnogo me je iznenadio selektor. Kada sam video naslov da je pozvao 14 igraca iz Superlige, očekivao sam bar jednog igrača Proletera. Ne bih voleo da me neko pogrešno shvati, nemam ništa protiv ni jednog igrača sa spiska. Samo sam očekivao od selektora da prisustvuje bar jednoj utakmici, on ili njegovi saradnici i uvaže klub koji forsira mnogo mladih igrača. Pored Žarka Lazetića, Damjanovića i Đorđevica ne znam ko još forsira mlade igrače i ima rezultate. Moje je pitanje Stolici da li Proleter treba da igra sa 11 bonus igrača , da skrene njegovu pažnju na nas? Ako je to potrebno, nije problem. Imaću sastanak sa Žigićem i stručnim štabom, da još više podmladimo ekipu. Malo je 5-6-7 bonus igrača u prvoj postavi. A 14-15 u protokolu.’ – zaključio je on.

Pred Proleterom su sada dva gostovanja. Jedno onako ‘tradicionalno’ teško u Novom Pazaru, a potom i put u Sentu, gde će ih dočekati TSC.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

5 Komentara

  1. Ovi sa Brodarca mu se smeju,kazu da decko nema veze sa fudbalom ,nabedjen i leupeta gluposti odmraju glavu kad se pojavi

    0
    0
    Odgovori
  2. Slepac priča o bonus igračima a nema ni jednog igrača iz svoje škole svi iz Kokovizije(Brodarca) a omladinci i kadeti Proletera plaćaju članarinu 2000 rsd. Kao i sve ostalo termine na sajmu za trening. Oremu. Sudije. Doktora. Akotizaciju za ligu. ITD. SRAMOTA ZA FK PROLETER KOJI JE SUPERLIGAŠ

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo siptarcino mutava, Snajper i Pecanac, kamo sreće da niko od vas trojice na čelu nikada sunce ne ugleda. Kada budete imali svoj stadion i ne bude nameštanja rezultata onda se nadajte. Hoćete da perete kovač kroz prodaju fudbalera, ma treba vas sve redom…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter