0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NAPREDAK OSTVARIO VAŽAN TRIJUMF: Kaluđerović ponovo strelac za Rad!

Objavljeno: 14.03.21 u 15:15

Završena su četiri duela 27. kola Superlige Srbije!

Napredak je u Kruševcu ugostio Bačku. Domaćin je ostvario pobedu i napravio važan korak u borbi za opstanak u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Već u 2. minutu utakmice, iskusni Saša Marjanović je još jednom pokazao kvalitet i doveo domaćina u prednost. Do kraja prvog dela igre, nije bilo promene rezultata.

Izabranici Milana Đumija Đuričića, duplirali su prednost u 62. minutu. U ulozi strelca, ovog puta se našao Alen Melunović.

Gosti su uspeli da ublaže poraz! U 74. minutu, Nikola Ašćerić je bio precizan sa bele tačke.

PROČITAJTE JOŠ: NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC JUGOSLAVIJE RAZOČARAN: ‘Možete se smejati mojim izjavama, ali ne i čoveku koji je radio sa Gulitom i Advokatom’

Zanimljivo je bilo u Ivanjici! Javor je dočekao Rad. Gosti sa Banjice su prvi zatresli protivničku mrežu. Golmana Lazovića, savladao je najbolji strelac u istotiji Superlige Srbije, Andrija Kaluđerović.

Domaćin je pokušavao da dođe do izjednačenja i važnog boda. To im je uspelo u 71. minutu! Mladi Andrej Ilić je zatresao mrežu plavih iz Beograda. Do kraja meča, nije bilo promene rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: MIHA BOLJI OD RANIJERIJA: Nova pobeda Bolonje!

Borba za opstanak se zahuktava! Inđija je ostvarila veoma važan trijumf! Zeleni su na svom terenu savladali Novi Pazar rezultatom 1:0.

Domaćin je do pobede protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak, došao u samom finišu meča.

Jedini pogodak na meču, delo je napadača Bastajića. Nebojša je bio precizan sa bele tačke u 88. minutu.

PROČITAJTE JOŠ: TRENER ARSENALA JASNO PORUČUJE: ‘Ne zanima me London, želim da budemo najbolji u celoj ligi’

Mladost i Metalac su podelili bodove u Lučanima. Prestiž je postigao pogodak u 28. minutu meča i tako doveo goste u vođstvo.

Samo 10 minuta kasnije, iskusni Milan Bojović je poravnao rezultat. Meč je završen rezultatom 1:1.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter