1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

OGLASIO SE GOLMAN RADNIČKOG NAKON POVIKA ‘DONESITE PARE’: Nije bilo upućeno upravi!

Objavljeno: 13.03.21 u 21:45

Borivoje Ristić se oglasio nakon meča na Banovom brdu.

Golman Radničkog iz Niša Borivoje Ristić, dospeo je u centar pažnje na meču sa Čukaričkim. Njega su kamere televizije Arena sport zabeležile kako u pravcu tribina dovikuje ‘Donesite pare’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Svi su prvo mislili da se on obratio upravi kluba, ali je Ristić to oštro demantovao! Takođe se izvinio svim akterima ovog meča.

Moje obraćanje nije bilo upućeno upravi jer od kada sam u klubu sve plate su redovne i sve ugovorne obaveze ispunjene na vreme. Ja nisam mogao da se obratim članovima Uprave, jer u tom trenutku oni nisu ni bili u loži. Sve je izvučeno iz konteksta i prikazano na potpuno pogrešan način. Bio sam jako emotivan i uznemiren zbog žutog kartona i konstantnog prozivanja sa klupe Čukaričkog tokom utakmice tako da sam reagovao negativno prema svima. I, zbog toga mi je žao. Izvinjavam se svima, rekao je Ristić.

 

0
0

1 Komentara

  1. Haha još veća ljiga postaneš kad počnete da negiras ono sto si rekao i za šta ima dokaz…a premije ko će da ti donosi? Uprava Čukaričkog zbog žutog kartona? :)) Bolje ćuti …ili imaj kohinjese pa izadji i potvrdi ono što misliš nemoj da si malo mišče 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter