0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI MATIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU U VOLJENOM KLUBU: Uvek su mi bili u srcu!

Objavljeno: 11.03.21 u 10:17

Fudbaler Mančester Junajteda je pričao sa portugalskim medijima.

Nemanja Matić se afirmisao u Portugalu, nastupajući za Benfiku. On je iz Košica otišao direktno u Čelsi gde se nije baš snašao. Poslali su ga na pozajmicu u Vitese, ali je svoju igru pronašao tek narednih godina.

Na pitanje da li bi svoju karijeru mogao da završi upravo u Portugalu, Nemanja je rekao kako o tome još uvek ne razmišlja.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Još uvek ne razmišljam o završetku karijere. Imam neke stvari da vidim. Ipak, meni je Benfika uvek bila u srcu. Videćemo šta će doneti budućnost. Ako Benfika ikada ponovo pomisli da sam joj potreban, razmisliću o tome, ali sada sam veoma srećan u Mančesteru, počeo je Matić.

Ipak istakao je da je u fudbalu sve moguće, ali i da je bio srećan u Lisabonu.

Ne razmišljam o odlasku sa Old Traforda, ali se u fudbalu nikad ne zna. Ako se jednog dana vratim u Portugaliju, jedini tim za koji bih želeo da igram je Benfika. Benfika je jedan od najboljih klubova na svetu. Bio sam veoma srećan tamo, sa navijačima i svima u klubu. Кad god imam vremena volim da dođem u Lisabon, kojeg voli i moja porodica. Mnogi mi odande nedostaju, zaključio je nekadašnji srpski reprezentativac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter