0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SOLSKJER O POTENCIJALNOM ODLASKU URUGVAJCA: ‘Kavani je značajno doprineo ovom timu’

Objavljeno: 10.03.21 u 19:46

Neizvesno je na ‘Old Trafordu’!

Otac Edinsona Kavanija, nedavno je poručio da napadač nije zadovoljan i srećan u Mančesteru. Luis je istakao da će iskusni Urugvajac napustiti Junajted već na kraju tekuće sezone.

Trener Ole Gunar Solskjer, odlučio je da govori o ovoj temi na konferenciji za medije.

Edinson je potpuno fokusiran na povratak i radi zaista naporno. Koliko sam razumeo, veoma je ponosan što igra za Mančester Junajted i dok nosi ovaj dres, pružaće svoj maksimum. Još nije doneta odluka hoće li ostati – istakao je šef stručnog štaba ekipe sa stadiona ‘Old Traford’.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNE SCENE U RUSIJI: Hokejaš automobilom probio zid na trećem spratu! Automobil je visio nad provalijom! (VIDEO)

-Kao što sam već rekao, značajno je doprineo ovom timu. Ne mogu da komentarišem ono što je rečeno, već samo da istaknem da smo srećni što je Edinson sa nama. Svakog dana dokazuje da je profesionalan. Na kraju će on doneti odluku – zaključio je nekadašnji reprezentativac Norveške.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter