0
Košarka

FOTO: Screenshot

‘POBEDILI SMO ZBOG MENE, JANIS MI OPET OTEO MVP’: Nikola Jokić oduševio izjavom posle Ol-star utakmice

Objavljeno: 08.03.21 u 09:55

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je dobro raspoložen tokom Ol-star utakmice u Atlanti.

Tim Lebrona Džejmsa za koji je Srbin nastupao je sa 170:150 pobedio ekipu Kevina Durenta, a Jokić se nije previše isticao, već je duel završio s 6 poena uz 7 skokova i 5 asistencija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Janis Adetokumbo, koji nije imao promašaj iz igre i koji je ubacio 35 poena je dobio MVP priznanje, a Jokić se našalio povodom te odluke:

– Preskočili su me drugu godinu zaredom. Ne znam šta se dešava, pobedili smo zbog mene, u šali je rekao srpski centar, rekao je Jokić.

O igranju sa Janisom je poručio:

– Uživao sam u svakom momentu, malo smo razgovarali, znamo se, on je iz Grčke, imamo evropsku konekciju, bilo je zabavno igrati sa tim momcima, poručio je Jokić.


(VIDEO:YouTube/Denver Nuggets)

Jedan broj učesnika bio je protiv održavanja Ol-stara, bez publike i u gustom rasporedu, ali se to zaboravilo na parketu.

– Trebalo je da se putuje dosta, ali je ovo čast, uživao sam u svakom trenutku, zabavili smo se. Lepo je biti ovde. Zezamo se i to je najvažnije, imali smo stvarno dobru ekipu, dobra je zezancija bila i na terenu i na klupi, u svlačionici, naveo je Jokić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter