0
Košarka

FOTO: Screenshot

ODRŽAN OL-STAR SPEKTAKL U ATLANTI: Jokić u senci saigrača, Janis MVP!

Objavljeno: 08.03.21 u 09:37

U noći između nedelje i ponedeljka održana je Ol-star utakmica.

Na meču u Atlanti, tim Lebrona Džejmsa slavio je nad Timom Kevina Durenta rezultatom 170:150.

Lebronov tim je od početka do kraja diktirao tempo i imao prednost, nije izgubio nijednu četvrtinu, a pogodio je čak 31 trojku.

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio u centru pažnje i meč je završio sa 6 poena, 7 skokova i 5 asistencija. U prvi plan iskočio je Janis Adetokumbo, koji nije imao promašaj iz igre i koji je ubacio 35 poena, što mu je donelo MVP priznanje. Pored njega, Lilard je ubacio 32, a Stef Kari 28 poena, Dončić je dodao osam, dok je Kris Pol oborio rekord po asistencijama sa 16 dodavanja na ovom meču. Na drugoj strani, 5 poena Nikole Vučevića uz 7 skokova, a najefikasniji je bio Bredli Bil sa 26 poena, dok je 24 ubacio Kajri Irving i podelio je 12 asistencija.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Što se ostalih takmičenja tiče, u brzom šutiranju trojki je pobedio Stef Kari, u zakucavanjima je najbolji bio Enferni Simons, dok je u finalu takmičenja u veštinama Domantas Sabonis bio bolji od Nikole Vučevića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter