0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

NOVA POBEDA EKIPE SA MALE BOMBONJERE: Radnik slavio u Inđiji! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.21 u 14:54

Uzbudljiva završnica!

U okviru 26. kola Ling Long Superlige Srbije, Inđija je na svom terenu ugostila ekipu Radnika. Utakmica je završena rezultatom 0:1.

Gosti iz Surdulice igraju sjajno pod komandom Slavoljuba Đorđevića. Na prethodne četiri utakmice, Radnik je zabeležio tri pobede i jedan poraz od Partizana u Beogradu. Plavi iz Surdulice nastavljaju seriju odličnih rezultata.

Jedini gol na meču, delo je iskusnog Nemanje Subotića. Nakon asistencije Makarića, Subotić je zatresao protivničku mrežu u 85. minutu igre.

PROČITAJTE JOŠ: LAZOVIĆ I ILIĆ NAPADAJU MILAN: Teška utakmica i problemi za Piolija!

Brojke govore da je u Inđiji odigrana jedna izjednačena utakmica, a viđena je i velika  borba. Domaćin je bio bolji u prvom delu igre, a gosti su preuzeli inicijativu u nastavku i pokazali kakav kvalitet poseduju.

Inđija je uputila osam udaraca na gol Radnika, od toga je pet išlo u okvir gola. Radnik je bio malo  konkretniji, pa je od sedam šuteva, čak šest upućeno u okvir gola.

Ekipa iz Surdulice je sada 6. na tabeli, dok Inđija zauzima 16. mesto.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića, u narednom kolu gostuju u Bačkoj Topoli i očekuje ih težak zadatak protiv TSC-a.

Inđija u narednom kolu dočekuje Novi Pazar. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter