0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

LAZOVIĆ I ILIĆ NAPADAJU MILAN: Teška utakmica i problemi za Piolija!

Objavljeno: 07.03.21 u 13:49

Veliki broj povređenih igrača!

U okviru 26. kola Serija A, Verona će ugostiti Milan. Izabranici trenera Ivana Jurića, igraju odlično od samog starta sezone.

Verona se trenutno nalazi na 8. poziciji i pokušava da se izbori za neko od mesta koje vodi u Evropu. 

U goste stiže slavni Milan, koji se nalazi u lošoj formi. U prethodna četiri duela u nacionalnom šampionatu, izabranici Stefana Piolija su ostvarili učinak od dva poraza, jednog remija i jedne pobede. Stiče se utisak da je  Crvena zvezda  ostavila bolji utisak u nokaut fazi Lige Evrope, ali je sreća bila na strani Italijana.

Gostujuća ekipa ima velike kadrovske probleme. Pioli ne može da računa na Zlatana Ibrahimovića, Marija Mandžukića, a ni Ante Rebić nije spreman za duel. To nije kraj problema, jer Teo Ernandez i Sandro Tonali nisu spremni za celu utakmicu, pa će svoju šansu čekati sa klupe.

Verona je u prethodna četiri kola bez poraza. Ostvaren je učinak od dve pobede i dva nerešena rezultata. Reprezentativci Srbije, Ivan Ilić i Darko Lazović su spremni za novi izazov.

Utakmica počinje u 15:00h.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter