1
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

PIKSIJEV ADUT IMA NOVI KLUB: Italijani za njega plaćaju osam miliona evra, deo se sliva i u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 06.03.21 u 10:19

Srpski internacionalac bi narednih dana mogao da završi formalnosti…

Novi član ‘A’ reprezentacije Srbije Ivan Ilić staviće paraf na ugovor sa Veroneom, prenose italijanski mediji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ilić je u Veronu stigao na pozajmicu iz Mančester sitija, a sve u klubu je oduševio sjajnim partijama, te su odlučili da otkupe njegov ugovor. Verona će za transfer srpskog reprezentativca morati da plati osam miliona evra i određene bonuse, što je za pet miliona manje od izlazne klauzele koja se nalazi u ugovoru mladog fudbalera.

Mediji na ‘čizmi’ su oduševljeni partijama Ilića, koji je igrama u timu Ivana Jurića dobio nadimak Profesor, a upisao je ove sezone 19 nastupa i postigao dva gola.

FOTO: Screenshot

Bivši omladinac Crvene zvezde, koji je u paketu sa bratom Lukom otišao u Siti za 5,5 miliona evra, 2017. godine, doneće novac i klubu iz Ljutice Bogdana. Tako će Crvena zvezda dobiti novac od FIFA pravila o solidarnostiva, vrlo je moguće da će tu biti i određenih bonusa, pa bi tako trebalo da dobiju oko 800 hiljada evra od Ilićevog transfera u Veronu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter