0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

GOLEADA I POBEDA SPARTAKA U SUBOTICI: Javor i Inđija podelili plen!

Objavljeno: 03.03.21 u 18:45

Ljubitelji fudbala su mogli da uživaju u utakmicama 25. kola Superlige Srbije!

Spartak je nakon važne pobede u Nišu, dočekao ekipu Mačve. Gosti iz Šapca su pružili kvalitetnu partiju, ali nisu uspeli da se suprostave favorizovanom domaćinu. Izabranici Vladimira Buača su slavili rezultatom 3:2.

Gosti su prvi postigli pogodak! Mladi Stefan Trimanović je zatresao mrežu Dujmovića u 35. minutu.

Nije dugo trajala radost gostujuće ekipe! Njihove planove, pokvario je sjajni Nikola Furtula! Bivši napadač BSK Borče, postigao je novi pogodak u 44. minutu. Do kraja prvog dela igre, rezultat se nije menjao.

Branislav Knežević je ponovo doveo Mačvu u vođstvo! Mladi fudbaler je postigao pogodak u 54. minutu.

Samo 120 sekundi kasnije, Vladan Vidaković postiže gol za izjednačenje. Očekivala se neizvesna završnica, a pitanje pobednika rešeno je u 72. minutu.

Nikola Srećković je savladao Miloša Gordića! 

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNO IZDANJE PROLETERA: Važna pobeda u borbi za Evropu! (FOTO) (VIDEO)

Javor i Inđija vode veliku borbu za opstanak. Tim iz Ivanjice je u prednosti, a trenutno se ne nalazi u opasnoj zoni. Utakmica u Ivanjici je završena bez pobednika, rezultatom 1:1.

Lazar Nikolić je postigao pogodak za Javor u 19. minutu. Utakmica je bila izjednačena, a gosti su do kraja meča uputili jedan udarac više na protivnički gol.

Inđija je do izjednačenja stigla u 58 minutu. Strelac pogotka bio je bivši igrač Mačve, Radoš Protić. Gosti su od 78. minuta imali igrača manje na terenu, ali su uspeli da sačuvaju mrežu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter