0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI SIGURAN NA BRDU: Veliki preokret Voždovca!

Objavljeno: 03.03.21 u 16:44

Veoma zanimljive utakmice na terenima širom Srbije!

U okviru 25. kola Superlige, Čukarički je ugostio ekipu Metalca. Domaćin je ostvario još jednu pobedu i slavio rezultatom 2:0.

Pitanje pobednika, rešio je nekadašnji fudbaler Partizana. Đorđe Jovanović je dva puta zatresao mrežu Metalca. 

Mladi golgeter je prvi pogodak postigao u 7. minutu, a konačan rezultat je postavljen u 57. minutu. Čukarički je sada 3. na tabeli i imaju jedan bod prednosti u odnosu na Vojvodinu.

PROČITAJTE JOŠ: SRBI JEDVA DOČEKALI PIKSIJA! Navijači kao u transu, pljušte komplimenti na račun novog selektora! (TVITOVI)

Voždovac nije dopustio veliko iznenađenje! Popularni ‘Zmajevi’ su dočekali ekipu Bačke na ‘Krovu’. Gosti su došli do prednosti u nadoknadi vremena prvog dela igre.

Domaća ekipa je skupila snagu i odirgala sjajno u nastavku. Oba pogotka su delo povratnika u redove Voždovca, veziste Lazara Arsića. 

Golovi su postignuti u 65. i 68. minutu.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO DUCI! Lajović izbacio Medvedeva u prvom kolu Roterdama!

Rad je napravio veliko iznenađenje. Ekipa iz glavnog grada je savladala Napredak u Kruševcu, a meč je završen rezultatom 0:2.

Identičan rezultat je bio u Lučanima, gde je Zlatibor savladao Mladost.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter