0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVA TUŽBA ZA PORTUGALSKI KLUB: Posle Mihe, novac žele i njegovi pomoćnici!

Objavljeno: 02.03.21 u 09:56

Sportingu se smeši još jedna tužba.

Siniša Mihajlović je 2018. godine preuzeo Sporting. Ipak, pošto je došlo do promene uprave, novi ljudi ga nisu želeli u timu pa je ekspresno otpušten. Portugalci su mislili da tek tako mogu da se izvuku, ali sud je presudio u korist našeg proslavljenog trenera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mihajlović je prvobitno zahtevao 12 miliona evra, sud je to umanjio na 3 miliona i ne može se reći da je ‘Miha’ nezadovoljan. Sporting je pokušao da se izvuče i da odloži plaćanje, a to im naravno nije uspelo.

Nakon svega toga, portugalski mediji sada prenose da su Emilio de Leo, Masimilijano Markezi, Dijego Rajmondi i Miroslav Tanjga takođe podneli tužbu. Njih je Mihajlović doveo u Sporting kao pomoćnike, a otišli su zajedno sa njim.

Portugalski klub je trenutno prvi na tabeli u Primeiri, blizu su titule koju čekaju gotovo 20 godina, ali posle ovoga neće baš slaviti. Pomenuti pomoćnici jure sumu od 2.9 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter