0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

PRAVDA JE STIGLA: Siniša Mihajlović zaradio 3 miliona evra za 9 dana!

Objavljeno: 24.02.21 u 16:37

Velika sramota Sportinga došla je na naplatu.

Siniša Mihajlović je 2018. godine dogovorio saradnju sa Sportingom, ali je smenjen posle samo 9 dana. Došla je nova uprava kluba koja ga nije želela na čelu stručnog štaba.

Novi čelnici tima iz Portugala, mislili su da će tek tako moći da ponište Mihin ugovor i da neće morati da isplate ono što je dogovoreno. Nakon što su raskinuli saradnju, nekadašnji selektor Srbije je pravdu morao da potraži na sudu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Mihajlović je prvobitno zahtevao 12 miliona evra, ali je sud to umanjio na 3 miliona. Sporting je pokušao da se izvuče i da odloži plaćanje, pa je srpski trener izašao pred medije.

Pokušao sam da se suzdržim od komentara javno, da poštujem poverljivost postupaka, ali s obzirom na dezinformacije u raznim vestima, nemam alternativu. Moram da kažem da ispravim vest. Do danas Sporting nije rešio naš slučaj i ispatio sve što je CAS presudio 28. novembra prošle godine. Tada je klub prvi put priznao dug, dugo nije uradio ništa, osim da se odloži plaćanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter